VAKSCHILDERS EN BEHANGERS SINDS 1987
Schildersbedrijf Brielle. Een klein gespecialiseerd bedrijf wat al meer dan 30 jaar schilderwerk en behangwerk levert
Offerte of meer informatie?

DIENSTVERLENING, OVERZICHTELIJK EN PROFESSIONEEL

Schildersbedrijf Brielle levert al meer dan 30 jaar vakschilderwerk. Een klein en betrokken gespecialiseerd bedrijf in binnen- en buiten schilderwerk, en andere schilderswerkzaamheden. Voor particulier en voor het MKB. Ons werkgebied bevindt zich vooral in Brielle, Oostvoorne, Rockanje en Hellevoetsluis, maar we schilderen natuurlijk ook graag in de regio Rotterdam. Onze vakschilders werken met veel plezier en passie het interieur of exterieur van uw huis. Daarnaast verzorgen we allerei andere diensten zoals stucwerk, behangwerk, gevelreininging, coating, houtreparatie werkzaamheden, glaszetten etc.

HET BELANG VAN GOED SCHILDERWERK

Schilderwerk heeft behalve een decoratieve functie nog een belangrijke eigenschap, namelijk het conserveren ofwel behouden van uw houtwerk of wanden. Onze vakmensen hebben kennis van de juiste verfsystemen voor verschillende situaties en op de diverse ondergronden.

INTERIEUR

Schilderen of behangen. Wij leveren iedere gewenste afwerking van uw interieur, samen met u bespreken wij de werkzaamheden. Vloeren, wanden, kozijnen, trappen, deuren, het totale binnenwerk van uw huis of kantoor. We hebben een gedegen kennis van verftechnieken, kleurgebruik en wandtextiel dus kunnen u goed adviseren welke producten, systemen en kleuren het best tot zijn recht komen in uw interieur. Kijk ook eens op onze speciale behangwesite , Behang & Co

EXTERIEUR

Bij het exterieur adviseren wij u welke systemen de beste conservatie leveren. Het is van groot belang om het buitenwerk voor alle weersinvloeden te beschermen. Speciale verfsystemen garanderen een jarenlange bescherming. Ook hier kunnen we u goed adviseren welke kleuren het best bij uw woning of bedrijfspand passen.

REPARATIE

Niet goed of te laat schilderen kan houtrot veroorzaken. Schildersbedrijf Brielle heeft veel ervaring in het herstellen van houtrot. Vooraf bekijken wij goed de schade en bepalen – in overleg met u – hoe we het gaan aanpakken.

HOUTROT HERSTEL

Houtrot verhelpen wij op diverse manieren. Dat kan bijvoorbeeld door gedeelten te vervangen. Maar ook door plekken uit te frezen  en te vullen met epoxyhars – een elastisch houtreparatiemiddel.

VLIESBEHANG

Glasvlies behang is ideaal bij muren met kleine scheurtjes, het behang zorgt ervoor dat kleine scheurtjes niet meer zichtbaar zijn of terug komen. Glasvlies behang is verkrijgbaar in diverse dessins, en is in iedere gewenste kleur te schilderen. Het levert een mooi strak resultaat op.

LEES MEER>

WANDAFWERKING

De muren schilderen met speciale wandverven, of zelfs speciale verftechnieken levert altijd een mooi strak resultaat. Wij hebben een jarenlange kennis van de speciale wandverfsoorten en technieken

BETON COATING

Geschikt voor buiten en binnenwerk. Garagevloeren, woonkamervloeren, balkonvloeren, keukenvloeren, een goede coating geeft een mooie bescherming tegen allerlei weer of gebruiks invloeden. Natuurlijk in vele kleuren te schilderen.

PLAFOND EN WANDAFWERKING, STUCWERK

Mooi afgewerkte wanden en plafonds zijn een lust voor het oog. Ze beslaan grote oppervlaktes en zijn daarom al snel sfeerbepalend. In ruimtes die intensief gebruikt worden is naast verfraaiing, bescherming van belang. Voor het glad en strak afwerken van uw wanden en plafonds, zijn we gespecialiseerd in het stucen daarvan. Onze vakbekwame stucadoors leveren een strak, fraai en duurzaam eindresultaat.

SCHILDEREN VAN GARAGES, TUINHUISJES, HEKWERKEN EN ANDER TUINMEUBILAIR

Uw mooi aangelegde tuin met de daarbij behorende schutting, garage, tuinhuis of hekwerken schilderen we met veel plezier in de juiste kleuren die passen bij uw huis of omgeving. Uiteraard met de vooraf afgestemde juiste verfsoorten, voor jarenlang tuinplezier.

CLIENTS