VAKSCHILDERS EN BEHANGERS SINDS 1987
Schildersbedrijf Brielle. Een klein gespecialiseerd bedrijf wat al meer dan 30 jaar schilderwerk en behangwerk levert
Offerte of meer informatie?

VOORDELIG VAKSCHILDERWERK

Schildersbedrijf Brielle hecht een hoge waarde aan klanttevredenheid. Daarom bieden wij u de mogelijkheid gebruik te maken van enkele aantrekkelijke kortingen.

AANTREKKELIJKE BURENKORTING

Wij bieden burenkorting als er voor een langere periode meerdere huizen op dezelfde locatie geschilderd moeten worden. Zo wordt er bespaart op de inkoop van schildermaterialen, reiskosten en zijn wij gegarandeerd van een aantal weken werk op dezelfde locatie. Dit levert een besparing op voor het opzetten en afbreken van steigers en het verhuizen van overig schildermateriaal.

 

Burenkorting

2 huizen schilderen   2% korting

 

*3 huizen schilderen  3 % korting

 

*4 huizen schilderen  4 % korting *

WINTERACTIE 5% KORTING
Buiten nat en koud? Maak het binnen gezellig en sfeervol! De winterschilder helpt u graag. Met zijn professionele werkzaamheden brengt hij uw woning bovendien in topconditie en houdt u de waarde ervan op peil. De winterschilder weet als geen ander welke materialen en kleuren het meest geschikt zijn voor de afwerking van uw schilderwerk. Voor particulieren is de winterschilder er nu met een aantrekkelijke korting van 5 % op de totale kosten. De korting geldt jaarlijks van 30 november tot 31 januari. De korting wordt gegeven op werkzaamheden die 1 of meer dagen in beslag nemen.

 

* Deze korting geldt speciaal voor particulieren.
* Deze actie is niet geldig in combinatie met burenkorting

CLIENTS